FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hitachi i Panasonic najavljuju suradnju

TOKIO, 7. veljače 2005. (Hina/dpa) - Hitachi Ltd. i Matsushita ElectricIndustrial Co. najavili su u ponedjeljak opsežnu suradnju u dijeluposlovanja specijaliziranom za zaslone bazirane na tehnologiji plazme(PDP).
TOKIO, 7. veljače 2005. (Hina/dpa) - Hitachi Ltd. i Matsushita Electric Industrial Co. najavili su u ponedjeljak opsežnu suradnju u dijelu poslovanja specijaliziranom za zaslone bazirane na tehnologiji plazme (PDP).

Dvije tvrtke zauzimaju čelne pozicije na tržištu tv-zaslona koji koriste plazmu a dogovorile su suradnju u širokom rasponu aktivnosti, od istraživanja i razvoja, proizvodnje, marketinga do zaštite intelektualnog vlasništva.

PDP je uređaj s vlastitim izvorom svjetlosti koji proizvodi sliku emisijom svjetla iz brojnih pojedinačnih piksela. Ima brojne pažnje vrijedne osobine poput širokog kuta gledanja, visoke brzine odziva i izvanrednog raspona boja.

Udio plazma televizora na globalnom tržištu tankih televizora velikih zaslona iznosi oko 90 posto, pokazuje anketa Techno Systems Research Co.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙