FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za subotu, 5. veljače

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za subotu, 5. veljače.
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za subotu, 5. veljače.

BEOGRAD - Počinje dvodnevni okrugli stol o stvaranju uvjeta za prenošenje postupaka s Međunarodnog kaznenog suda u Den Haagu na domaće pravosuđe, na čijem će početku biti potpisan Sporazum o regionalnoj suradnji tužiteljstava Srbije i Hrvatske. Okrugli stol organizira Nacionalni savjet za suradnju s Haaškim tribunalom Srbije i Crne Gore, a otvorit će ga predsjednik tog Savjeta i ministar za ljudska i manjinska prava SCG Rasim Ljajić.

VARŠAVA/ANKARA - Američka državna tajnica Condoleezza Rice u nastavku europske turneje posjetit će Varšavu, gdje će razgovarati s poljskim premijerom Marekom Belkom i svojim kolegom Adamom Danielom Rotfeldom. Nakon toga putuje u Ankaru na radnu večeru s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom. U nastavku turneje Rice će još posjetiti Rim, Pariz, Bruxelles, Luxembourg i Izrael.

RIJAD - U Saudijskoj Arabiji održat će se konferencija o borbi protiv terorizma, na kojoj će se okupiti predstavnici vlada i obavještajnih službi iz pedesetak država. Saudijska Arabija se na organizaciju četverodnevne konferencije odlučila nakon što je teroristička mreža al Qaida u toj zemlji od svibnja 2003. godine izvršila niz terorističkih napada.

Dežurni urednici:

Noć: Robert Šalinović

Prijepodne: Maša Taušan

Poslijepodne: Sonja Djerasimović

Navečer: Srđan Baković

Telefon: 385 1 4808 645

Telefax: 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙