FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sl. Brod- Maloljetnik na računalu izrađivao novčanice

SLAVONSKI BROD, 4. veljače 2005. (Hina) - Šest novčanica od 500 kuna nasvom je računalu krivotvorio maloljetni šesnaestogodišnjak iz okoliceSlavonskog Broda, priopćila je PU brodsko-posavska.
SLAVONSKI BROD, 4. veljače 2005. (Hina) - Šest novčanica od 500 kuna na svom je računalu krivotvorio maloljetni šesnaestogodišnjak iz okolice Slavonskog Broda, priopćila je PU brodsko-posavska.

Do tog saznanja došli su policijski službenici PU brodsko-posavske nakon što je 1. veljače ove godine prodavačica u kiosku "Robertino" u Vukovarskoj ulici posumnjala u originalnost novčanice kojom je nepoznata mlađa osoba kupila robu, te je slučaj prijavila policiji koja je spornu novčanicu poslala na vještačenje u HNB.

Daljnjim operativnim radom na terenu utvrđeno je kako je još pet identičnih novčanica na računalu izradio šesnaestogodišnjak iz Slavonskog Broda, a u optjecaj su ih stavili D. H. (20) i I. F. (19). Protiv njih, kao i maloljetnika koji ih je izradio, policijski službenici podnose kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetniku za mladež u Slavonskom Brodu zbog osnovane sumnje u krivotvorenje novca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙