FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sl. Brod. Invalidi i stradalnici nezadovoljni stanovima

SLAVONSKI BROD,, 3. veljače 2005. (Hina) - Nezadovoljni kvalitetomizvedenih radova i cijenom četvornog metra stana u novoizgrađenojzgradi u Naselju "Andrija Hebrang" u Slavonskom Brodu 86 stanara,invalida i stradalnika Domovinskog rata, potpisalo je peticiju izajedno s dokumentacijom poslalo je danas preko odvjetnikaministarstvima branitelja i graditeljstva.
SLAVONSKI BROD,, 3. veljače 2005. (Hina) - Nezadovoljni kvalitetom izvedenih radova i cijenom četvornog metra stana u novoizgrađenoj zgradi u Naselju "Andrija Hebrang" u Slavonskom Brodu 86 stanara, invalida i stradalnika Domovinskog rata, potpisalo je peticiju i zajedno s dokumentacijom poslalo je danas preko odvjetnika ministarstvima branitelja i graditeljstva.

Stanari su ogorčeni jer smatraju kako je i inače visoka cijena stana od 700 eura po četvornom metru, umanjena za postotak invalidnosti, još problematičnija kada se uzmu u obzir brojni nedostatci u izvedbi i u samom projektu.

Političku potporu obećao im je brodskoposavski župan Mato Dorić koji je danas obišao sporne stanove. Ako bude potrebno, rekao je župan, zahtjeve stanara osnažit ćemo zaključcima Poglavarstva.

Ključevi 98 novih stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima i članovima obitelji stradalih predani su 30. studenoga prošle godine.

Većina stanara, međutim, ugovore još nije potpisala zbog nezadovoljstva ponuđenim uvjetima i izgledom stanova u kojima su već mjesec dana nakon primopredaje počeli uočavati nedostatke poput loših instalacija i vlage.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙