FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Namještena utakmica Kaiserslautern-Freiburg?

BERLIN, 3. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Njemački nogometni savez(DFB) je priznao u četvrtak kako postoje velike sumnje u regularnostdvoboja Bundeslige odigranog 27. studenoga 2004. izmeđuKaiserslauterna i SC Freiburga, koji su domaćini dobili sa 3:0.
BERLIN, 3. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Njemački nogometni savez (DFB) je priznao u četvrtak kako postoje velike sumnje u regularnost dvoboja Bundeslige odigranog 27. studenoga 2004. između Kaiserslauterna i SC Freiburga, koji su domaćini dobili sa 3:0.

Spornu utakmicu sudio je Juergen Jansen, jedan od osumnjičenih sudaca u "aferi Hoyzer", a DFB navodi da je sudac previdio očite prekršaje kod prva dva pogotka domaćina.

Jansen je optužen i da je namjestio rezultat susreta Druge lige između Dynama Dresden i Unterhachinga 29. studenoga 2004.

Prema DFB-u, drugi optuženi sudac Dominik Marks manipulirao je sa ishodima utakmice Treće lige između amaterskih momčadi Herthe i Werdera u kolovozu, te dvoboja Druge lige između SC Karlsruhea i MSV Duisburga u studenome.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙