FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Službeni Vatikan: Papa je dobro

RIM, 2. veljače 2005. (Hina) - Papa Ivan Pavao Drugi je dobro, "stanjeje mirno", rekao je u srijedu prijepodne šef ureda za tisak SveteStolice, Joaquim Navarro Valls, izlazeći iz bolnice Gemelli u Rimu ukojoj je u noći s utorka na srijedu smješten Ivan Pavao II.
RIM, 2. veljače 2005. (Hina) - Papa Ivan Pavao Drugi je dobro, "stanje je mirno", rekao je u srijedu prijepodne šef ureda za tisak Svete Stolice, Joaquim Navarro Valls, izlazeći iz bolnice Gemelli u Rimu u kojoj je u noći s utorka na srijedu smješten Ivan Pavao II.

"Morate biti mirni, danas ne postoji nikakav razlog za uzbunu. Kada tako što ne bi bilo, zasigurno se ne bih vratio u svoj ured na rad", rekao je Navarro Valls odlazeći iz bolnice u Vatikan.

Navarro Valls je bio nasmijan i umirivao je novinare pred bolnicom.

Očekivalo se da će bolnica objaviti prvi liječnički bilten oko 9 sati ujutro, pa je kašnjenje objave izvješća o zdravstvenom stanju Ivana Pavla II. zabrinulo javnost cijeloga svijeta. No, dogovoreno je da će ured za tisak Svete Stolice priopćavati javnosti informacije o zdravstvenom stanju Pape, pa bi tijekom dana Vatikan trebao objaviti taj "prvi liječnički bilten" o Papi.

Papa Ivan Pavao Drugi smješten je na 10. katu bolnice Gemelli, u sobi u kojoj se nalazio i tijekom sedam prethodnih boravaka u bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙