FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natjecanje učenika u izradbi internetskih stranica "Upoznajmo EU"

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Ministarstvo europskih integracija iHrvatska akademska i istraživačka mreža - CARnet organizirajunatjecanje učenika osnovnih i srednjih škola Login@Europe 2005. uizradbi internetskih stranica za mlade, sadržajno vezanih za Europskuuniju.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Ministarstvo europskih integracija i Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARnet organiziraju natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola Login@Europe 2005. u izradbi internetskih stranica za mlade, sadržajno vezanih za Europsku uniju.

Ministarstvo europskih integracija izvijestilo je danas kako je svrha toga natjecanje, koje se održava četvrtu godinu, potaknuti učenike na razvoj, prilagodbu i prezentaciju informacija o EU korištenjem prednosti Interneta.

Tema je natjecanja "Upoznajmo EU" i potrebno je izraditi internetske stranice koje će biti sadržajno i tehnički prilagođene te zanimljive mladima, navodi se u priopćenju.

Timovi se na natjecanje mogu prijaviti do 21. veljače na adresu http://logineurope.mei.hr/prijave_if.html, a radovi se predaju do 21. ožujka.

Na natjecanje Login@Europe svaka škola ima pravo prijaviti jedan tim od četvero osnovaca ili srednjoškolaca te jednog voditelja.

Radove će ocijeniti Povjerenstvo koje čine predstavnici organizatora i sponzora, a rezultati će biti objavljeni 2. svibnja na internetskim stranicama natjecanja Login@Europe.

Nagrade najboljima bit će dodijeljene za obilježavanja Europskog tjedna, od 3. do 10. svibnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙