FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrael traži da Palestinci smjesta obustave napade na Gazu

TEL AVIV, 1. veljače 2005. (Hina/dpa) - Izraelski ministar obrane ShaulMofaz rekao je načelniku palestinske policije Mohammedu Dahlanu da ćedo predložene predaje Zapadne obale Palestinskoj upravi doći tek nakonšto se obustave minobacački napadi na židovska naselja u Gazi,izvješćuje u utorak izraelski dnevni list Haaretz.
TEL AVIV, 1. veljače 2005. (Hina/dpa) - Izraelski ministar obrane Shaul Mofaz rekao je načelniku palestinske policije Mohammedu Dahlanu da će do predložene predaje Zapadne obale Palestinskoj upravi doći tek nakon što se obustave minobacački napadi na židovska naselja u Gazi, izvješćuje u utorak izraelski dnevni list Haaretz.

Na sastanku dvojice dužnosnika ponajprije se razgovaralo o suzbijanju nasilja koje je eskaliralo u ponedjeljak nakon što je ubijena palestinska 10-godišnja djevojčica Nouran Iyad Deeb, a palestinski militanti u znak odmazde zasuli židovsko naselje u Gazi minobacačkim granatama. Militantna skupina Hamas je na Gush Katif ispalila osam granata, no u napadu nije bilo žrtava.

Mofaz je od Dahlana na sastanku zatražio da Palestinci jednostranom akcijom smjesta obustave napade militanata na izraelske ciljeve.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙