FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gaza: Abbas se sastao s dužnosnicima Hamasa

GAZA , 22. siječnja 2005. (Hina/AFP ) - Predsjednik Palestinskesamouprave Mahmud Abbas u subotu je u Gazi razgovarao s čelnicimaradikalnog islamističkog pokreta Hamasa nastojeći ih pridobiti zaprovedbu zamisli o primirju s Izraelom, kaže se u priopćenju iznjegova ureda.
GAZA , 22. siječnja 2005. (Hina/AFP ) - Predsjednik Palestinske samouprave Mahmud Abbas u subotu je u Gazi razgovarao s čelnicima radikalnog islamističkog pokreta Hamasa nastojeći ih pridobiti za provedbu zamisli o primirju s Izraelom, kaže se u priopćenju iz njegova ureda.

"Razgovori Mahmuda Abbasa i dužnosnika Hamasa vođeni su u pozitivnoj atmosferi. Razgovaralo se o unutarnjopolitičkoj situaciji i o povratku trajnog mira koji je u interesu svih Palestinaca", kaže se u tekstu.

Agencija France Press ranije je prenijela kako su pripadnici triju palestinskih oružanih skupina, Brigada mučenika Al-Aqse, Narodne fronte za oslobođenje Palestine i Fronte za oslobođenje Palestine izrazili spremnost na uvjetni prekid vatre Izraelcima, no o uvjetima će se tek pregovarati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙