FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-Com od 1. veljače nudi pet paketa MAXadsl usluga

ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - T-Com, koji u sklopu T-Hrvatskogtelekoma objedinjuje usluge fiksne telefonije i Interneta, od sutra,1. veljače, korisnicima širokopojasnog pristupa Internetu odnosnousluge MAXadsl, nudi pet tarifnih paketa te usluge, među kojima je inovi paket s mjesečnom naknadom bez ograničenja prometa.
ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - T-Com, koji u sklopu T-Hrvatskog telekoma objedinjuje usluge fiksne telefonije i Interneta, od sutra, 1. veljače, korisnicima širokopojasnog pristupa Internetu odnosno usluge MAXadsl, nudi pet tarifnih paketa te usluge, među kojima je i novi paket s mjesečnom naknadom bez ograničenja prometa.

U svakom od tih paketa, kako su izvijestili iz T-Coma, korisnicima se nude, kao i do sada, tri različite brzine pristupa Internetu, o kojima ovisi i visina mjesečne naknade (pretplate), koja je, dodaju, nešto niža nego do sada.

U osnovnom, tzv. MAXadsl Start paketu, potrošeni se promet u cijelosti naplaćuje izvan mjesečne naknade, koja se za taj paket, ovisno o brzini pristupa, kreće od 99 do 389 kuna (cijene su sa PDV-om).

U tri varijante tzv. MAXadsl Super paketa, u mjesečnu je naknadu, koja ovisno o paketu i brzinama pristupa iznosi od 138 kuna do 568 kuna, uključeno po 2, 5 odnosno 10 GB (gigabajta) prometa.

Novi paket tzv. MAXadsl Flat paket ima mjesečnu naknadu između 378 kuna do 668 kuna, pri čemu nema nikakvih ograničenja prometa, što iz T-Coma, označavaju tzv. flat-rate paketom (bez dodatne naplate ostvarenog prometa odnosno neograničeno "surfanje" Internetom).

Iz T-Coma dodaju da će uz nove pakete korisnicima od sutra ponuditi i niže troškove instalacije i nabave modema za uslugu MAXadsl.

Ta je usluga, dodaju, trenutno dostupna u 60 hrvatskih gradova, do kraja ožujka u planu im je proširenje na više od 80 gradova, a s krajem siječnja broj korisnika te usluge porastao je na oko 25 tisuća.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙