FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: otvaranje pruge Karlovac-Ogulin očekuje se večeras

ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - Zbog kvara na putničkom vagonuvlaka koji je iz Moravica vozio prema Zagrebu, jutros oko sedam satiizmeđu Gornjih Dubrava i Ogulina oštećena je pruga te je zatvorena zapromet, a očekuje se da će ponovno biti otvorena oko 19 sati,izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).
ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - Zbog kvara na putničkom vagonu vlaka koji je iz Moravica vozio prema Zagrebu, jutros oko sedam sati između Gornjih Dubrava i Ogulina oštećena je pruga te je zatvorena za promet, a očekuje se da će ponovno biti otvorena oko 19 sati, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).

Putnici iz lokalnih vlakova prevoze se autobusima između Generalskog Stola i Ogulina, a putnici iz brzih vlakova između Ogulina i Karlovca.

Zbog neočišćenih cesta, autobusi koji prevoze putnike iz lokalnih vlakova neće se zaustavljati na kolodvorima u Gornjim Dubravama, Kukači i Oštarijama te na stajalištima u Tounju i Košarama. Očekuje se da će vlakovi na tom dijelu kasniti oko 60 minuta.

Na drugim prugama vlakovi kasne od 10 do 15 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙