FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Željezničke pruge prohodne; promet teče uz manje poteškoće

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica suprohodne unatoč snježnim padalinama, a promet se odvija uz manjeteškoće.
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica su prohodne unatoč snježnim padalinama, a promet se odvija uz manje teškoće.

U prigradskom prijevozu grada Zagreba vlakovi voze redovito ili uz mala zakašnjenja odnosno pojedini vlakovi kasne do 10 minuta. U daljinskom prometu kašnjenja su nešto veća, navodi HŽ.

Zbog kvara lokomotive vlaka broj 4051 na relaciji Ogulin - Zagreb u Mrzlom Polju i nemogućnosti križanja vlakova u pojedinim kolodvorima, osobito na karlovačkom području, kasnili su vlakovi iz Ogulina, Moravica i Karlovca oko 60 minuta.

Noćni vlak iz Splita za Zagreb stigao je jutros sa 75 minuta zakašnjenja.

Na sisačkom području nema većih poremećaja u željezničkom prometu, jutarnji vlak broj 5106 iz Siska kasnio je 14 minuta.

Iz smjera Slavonije pojedini vlakovi kasne oko 30 minuta, a veće zakašnjenje ostvario je vlak broj 742 iz Vinkovaca za Zagreb koji je kasnio 90 minuta zbog kvara lokomotive u Mikanovcima.

U međunarodnom prometu također nema većih kašnjenja, a kasnila su dva vlaka i to vlak broj 413 iz Zagreba za Beograd 21 minutu i vlak broj 205 iz Zagreba za Budimpeštu 34 minute.

Sve dežurne ekipe su na terenu, izvijestio je HŽ.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙