FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: sve pruge prohodne unatoč padalinama

ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica (HŽ)i dalje su prohodne unatoč snježnim padalinama, a promet se odvija uzteškoće, izvijestio je HŽ.
ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica (HŽ) i dalje su prohodne unatoč snježnim padalinama, a promet se odvija uz teškoće, izvijestio je HŽ.

U prigradskom prijevozu Zagreba vlakovi voze uz zakašnjenja od oko 15 minuta.

U daljinskom prometu kašnjenja su nešto veća.

Noćni vlak broj 825 iz Zagreb za Split zbog kvara obje lokomotive i velikih snježnih nanosa u Josipdolu kasnio je 107 minuta.

Vlakovi iz smjera Osijeka za Zagreb kasne od 25 do 30 minuta. Vlakovi koji voze iz Vinkovaca i za Vinkovce u prosjeku kasne 30 minuta.

Na karlovačkom području zbog kvarova lokomotiva i nemogućnosti križanja vlakova zbog visokog snijega u pojedinim kolodvorima vlakovi iz Ogulina, Moravica i Karlovca kasnili su oko 35 minuta.

Na sisačkom području vlakovi kasne od 10 do 25 minuta.

Zbog kvara lokomotive jednog teretnog vlaka bila je zauzeta i riječka pruga, pa je vlak broj 500 iz Zagreba prema Rijeci kasnio 80 minuta.

U međunarodnom prometu kašnjenja su od 10 do 20 minuta.

Sve dežurne ekipe i dalje su na terenu, čiste snijeg s perona, kolosijeka i skretnica, a dežurne su i sve radionice za popravak vučnih vozila koja se kvare zbog snijega i niskih temperatura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙