FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: maloljetnica rodila u Caritasovu domu, beba pronađena mrtva

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Maloljetna djevojka (rođena 1978.)rodila je danas u Caritasovu Domu za djecu i mlade u Zagrebu muškodijete koje je pronađeno mrtvo, doznaje se večeras u Policijskojupravi zagrebačkoj (PUZ).
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Maloljetna djevojka (rođena 1978.) rodila je danas u Caritasovu Domu za djecu i mlade u Zagrebu muško dijete koje je pronađeno mrtvo, doznaje se večeras u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Riječ je o mladoj Siščanki koja je u Caritasovu domu za djecu i mladež u naselju Savica Šanci bila smještena od prošloga petka poslijepodne na svoju molbu, jer je bila u osmom mjesecu trudnoće.

U Dom je stigla kolima Hitne pomoći, a na preporuku sisačkoga Centra za socijalni rad budući da je prije nekoliko mjeseci otišla od roditelja protiv kojih je pokrenut postupak zbog zlostavljanja.

Policija je danas oko 11,45 sati primila dojavu da je štićenica Caritasova doma rodila dijete koje je pronađeno mrtvo.

Nakon provedenog očevida potvrđena je smrt muškoga novorođenčeta, a djevojka je zbog jačega krvarenja upućena na liječenje u Kliničku bolnicu "Merkur".

Caritasov dom za djecu i mladež pruža skrb djevojkama i ženama u visokoj trudnoći, koje mogu ostati u Domu dok im dijete ne navrši tri godine. Dom može primiti deset majki i 35 djece, a trenutačno tamo boravi 22 djece i pet majki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙