FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: potraga za napadačem iz borongajskog pothodnika

ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija traga zamuškarcem prosijede kose i brade, starim oko 40 godina, visine oko 170cm, srednje tjelesne građe i općenito zapuštenog izgleda, zbog sumnjeda je u pothodniku kod tramvajskog okretišta na Borongaju jučer napaodjevojku nad kojom je bludničio i ženu nad kojom je to pokušao.
ZAGREB, 25. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija traga za muškarcem prosijede kose i brade, starim oko 40 godina, visine oko 170 cm, srednje tjelesne građe i općenito zapuštenog izgleda, zbog sumnje da je u pothodniku kod tramvajskog okretišta na Borongaju jučer napao djevojku nad kojom je bludničio i ženu nad kojom je to pokušao.

Nepoznati muškarac je u ponedjeljak oko 5,45 sati u pothodniku ispod željezničke pruge s leđa napao 20-godišnju djevojku koja je išla na posao. Napadač joj je, kako je danas izvijestila policija, stavio nož pod vrat i uz prijetnju da će je ubiti odvukao do obližnjeg grmlja. Tu je na silu počinio bludne radnje i pokušao djevojci skinuti hlače, no ona se uspjela osloboditi. Nakon što je počela vikati i dozivati upomoć napadač je pobjegao prema podhodniku. S hematomima i ogrebotinama od udaraca djevojka je otišla kući. Oko 10 sati napad je prijavila policiji, a potom joj je u Klinici za traumatologiju pružena liječnička pomoć.

Istog dana, oko 19,00 sati, 43-godišnja žena policiji je prijavila sličan napad. Kako je prijavila, nju je u ponedjeljak pola sata iza ponoći, odnosno pet sati prije napada na 20-godišnju djevojku, na istom mjestu napao nepoznati muškarac. Žena se vraćala iz kući kroz pothodnik na Branimirovoj ulici. Primijetila je da je prati muškarac, a kada ga je upitala što treba on ju je rukom uhvatio za usta i zaprijetio da šuti, inače će je ubiti. Žena se pokušala osloboditi i pozvati pomoć, a u hrvanju su oboje pali na tlo, nakon čega je napadač pobjegao.

Obje žrtve napadača su opisale kao muškarca starog oko 40 godina, visokog oko 170 cm, srednje tjelesne građe, kratke smeđe prosijede kose, svijetlih krupnih očiju, prosijede brade, odjevenog u kaput od trapera s bijelim krznom, crnim hlačama, i bijele tenisice, te općenito zapuštenog izgleda.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da se napadač za sada sumnjiči samo za bludne radnje, a ne i za pokušaje silovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙