FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dinamovi navijači lakše ozlijedili policajca

ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebački policajac, kojeg jedanas poslijepodne napala skupina Dinamovih navijača, lakše jeozlijeđen, doznaje se od zagrebačke policije.
ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Zagrebački policajac, kojeg je danas poslijepodne napala skupina Dinamovih navijača, lakše je ozlijeđen, doznaje se od zagrebačke policije.

Policajca Josipa Č. ozlijedila je skupina Bad Blue Boysa, koja je danas oko 13 sati prosvjedovala na Dinamovom stadionu zbog prijelaza Nike Kranjčara u Hajduk.

"Policajac je lakše ozlijeđen. Utvrđeno je da je natučen (kontuzije) tupim predmetom, najvjerojatnije drvenom palicom", rekla je Hini glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Gordana Vulama.

Ozlijeđeni policajac najprije je prevezen u Traumatološku bolnicu, a nakon toga u KBC Rebro, dodala je.

Od stotinjak navijača koji su prosvjedovali policija je privela petoricu, a obrada nad njima još traje, rekla je glasnogovornica. Najavila je da će policija sutra imati informacije je li netko od njih napao policajca.

Nakon obrade znat će se također hoće li biti potrebe za uhićenjem ostalih navijača, dodala je.

Sve je počelo oko 13 sati, kada je policiji dojavljeno da se ispod zapadne tribine Dinamovog stadiona okupljaju Bad Blue Boysi. Policijska ophodnja zatekla je ondje stotinjak navijača.

Iz skupine se izdvojilo njih dvadesetak, koji su fizički napali policajca i ozlijedili ga, a zatim i prevrnuli policijsko vozilo. Drugi policajac Tomislav F. iz pištolja je u zrak ispalio hitac radi upozorenja.

Policijska ophodnja zatražila je pojačanje, no dok je ono stiglo, većina navijača se razbježala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙