FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bad Blue Boysi ozlijedili policajca

ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Skupina Bad Blue Boysa, koja jedanas oko 13 sati na Dinamovom stadionu prosvjedovala zbog odlaskaNike Kranjčara u Hajduk, napala je policijsku ophodnju i pritomozlijedila policajca te prevrnula policijski automobil, izvijestila jeglasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Gordana Vulama.
ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Skupina Bad Blue Boysa, koja je danas oko 13 sati na Dinamovom stadionu prosvjedovala zbog odlaska Nike Kranjčara u Hajduk, napala je policijsku ophodnju i pritom ozlijedila policajca te prevrnula policijski automobil, izvijestila je glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave Gordana Vulama.

Još se ne zna je li policajac teško ozlijeđen, a vozilom Hitne pomoći prevezen je u Traumatološku bolnicu i policija čeka obavijesti iz bolnice, izjavila je Gordana Vulama Hini.

Rekla je da je danas oko 13 sati policiji dojavljeno da se ispod zapadne tribine Dinamovog stadiona okupljaju navijači toga kluba - Bad Blue Boysi. Kako bi provjerili je li to točno, onamo je poslana policijska ophodnja. Policija je kod zapadne tribine uočila skupinu od stotinjak Bad Blue Boysa, koji su prosvjedovali zbog prijelaza Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk.

Iz skupine se izdvojilo njih dvadesetak, koji su fizički napali policajca i ozlijedili ga, rekla je Gordana Vulama. Ta je skupina prevrnula i službeno policijsko vozilo, pa je drugi policajac iz službenog pištolja u zrak ispalio hitac radi upozorenja, dodala je.

Policijska ophodnja zatražila je pojačanje, no dok je ono stiglo, većina Dinamovih navijača se razbježala. Uhićeno je pet osoba, koje su privedene na prekršajnu i kriminalističku obradu zbog napada na policajca, rekla je Gordana Vulama.

Na terenu je i interventna policijska postrojba te se traga za ostalim izgrednicima, istaknula je glasnogovornica zagrebačke Policijske uprave.

Dodala je kako se još ne zna jesu li među uhićenicima napadači na policajca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙