FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućuti premijera Sanadera obitelji Biga Friganović i predsjedniku SDP-a

ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade IvoSanader uputio je danas u povodu smrti saborske zastupnice SnježaneBiga Friganović izraze sućuti obitelji Biga Friganović te predsjednikuSDP-a Ivici Račanu.
ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader uputio je danas u povodu smrti saborske zastupnice Snježane Biga Friganović izraze sućuti obitelji Biga Friganović te predsjedniku SDP-a Ivici Račanu.

"S iskrenim sam žaljenjem jučer primio vijest o smrti Vaše supruge i majke Snježane. Gubitak voljene osobe je nenadoknadiv, a bol koju ostavlja za sobom neizreciva. Napustila Vas je prerano i znam da ne postoji način da Vam se olakša bol u ovim teškim trenucima. Pamtit ćemo je prvenstveno kao ženu koja je u svakodnevnoj političkoj areni znala braniti svoja stajališta, pri tome uvijek ostajući korektna i cijeneći drugačija mišljenja. Molim Vas primite izraze iskrenog suosjećanja u moje osobno ime, kao i u ime Vlade Republike Hrvatske", stoji u brzojavu sućuti premijera Sanadera obitelji preminule zastupnice Snježane Biga Friganović.

U brzojavu sućuti predsjedniku SDP-a Ivici Račanu premijer Ivo Sanader ističe da će Snježanu Biga Friganović pamtiti kao izuzetnu osobu i odgovornu saborsku zastupnicu, koja se u svojim istupanjima znala dosljedno založiti za svoja uvjerenja, pri tome uvijek ostajući korektna prema drugim stajalištima.

"Bila je otvorena i iskrena, kako u saborskim raspravama, tako i u neposrednom kontaktu i druženju s ljudima izvan politike. Vama i svim članovima Vaše stranke izražavam iskrenu sućut u ovim bolnim trenucima u ime Hrvatske demokratske zajednice, kao i u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno."

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙