FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućuti potpredsjednice Kosor u povodu smrti zastupnice Biga Friganović

ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Potpredsjednica hrvatske Vlade iministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnostiJadranka Kosor uputila je danas izraze sućuti obitelji preminulezastupnice u Hrvatskom saboru Snježane Biga Friganović te predsjednikuSDP-a Ivici Račanu.
ZAGREB, 23. siječnja 2005. (Hina) - Potpredsjednica hrvatske Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uputila je danas izraze sućuti obitelji preminule zastupnice u Hrvatskom saboru Snježane Biga Friganović te predsjedniku SDP-a Ivici Račanu.

"Duboko me potresla vijest o smrti Vaše voljene Snježane. Osobno ću je pamtiti kao dragu kolegicu iz saborskih klupa s kojom sam provela nekoliko nezaboravnih saborskih godina. Primite izraze moje iskrene i duboke sućuti", stoji u brzojavu sućuti potpredsjednice Kosor obitelji preminule zastupnice Biga Friganović.

U brzojavu sućuti predsjedniku SDP-a Ivici Račanu potpredsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor ističe da će Snježanu Biga Friganović pamtiti kao dragu kolegicu koja se borila za svoja stajališta, a pritom ostajala uvijek korektna i dosljedna. "Uz vijest o ovom velikom i nenadoknadivom gubitku za Vašu stranku, ali i za cjelokupnu hrvatsku političku scenu, primite izraze moje duboke i iskrene sućuti".

Saborska zastupnica SDP-a Snježana Biga Friganović umrla je jučer u Zagrebu u 45 . godini nakon teške bolesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙