FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crna Gora: pronađeno još 100 kg kokaina

PODGORICA, 21. siječnja 2005. (Hina) - Crnogorska policija priopćilaje u petak kako je dan ranije u širokoj policijskoj akciji pronašla100 kilograma kokaina, skrivenog u skladištu tvrtke "Montplus"" uBeranama, gradiću na sjeveru Crne Gore.
PODGORICA, 21. siječnja 2005. (Hina) - Crnogorska policija priopćila je u petak kako je dan ranije u širokoj policijskoj akciji pronašla 100 kilograma kokaina, skrivenog u skladištu tvrtke "Montplus"" u Beranama, gradiću na sjeveru Crne Gore.

Tvrtka "Montplus" je vlasništvo Vuksana Cemovića, koji se nalazi u pritvoru nakon što mu je policija prije dva mjeseca, u kontejneru u Luci Bar, pronašla 200 kilograma kokaina, kao i Vuka Vulevića, koji je u bijegu i kojeg policija traži zbog sumnji da je umiješan u ubojstvo novinara Duška Jovanovića, glavnog urednika podgoričkog dnevnika Dan.

Kako javljaju podgorički mediji pozivajući se na policijske izvore, droga je porijeklom iz Venecuele u Južnoj Americi, a u Bar, odnosno Crnu Goru, stigla je preko talijanske luke Reggio Calabria.

U Rimu je objavljeno kako u otkrivanju rekordne pošiljke droge, čija je vrijednost na crnom tržištu premašila 125 milijuna eura, pod istragom preko 20 osoba u Italiji. Cijela akcija oko prekidanja ovog međunarodnog lanca krijumčarenja narkotika izvedena je uz asistenciju Interpola i suradnju policija susjednih i zemalja s obje strane Jadrana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙