FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SCG: Sedam biračkih mjesta za hrvatske predsjedničke izbore

BEOGRAD,27. prosinca(Hina) - Hrvatski državljani, uključujući iizbjeglice koje žive u Srbiji i Crnoj Gori, moći će na predstojećimhrvatskim predsjedničkim izborima glasovati na jednom od sedambiračkih mjesta u Srbiji i Crnoj Gori, priopćio je u ponedjeljakKomesarijat za izbjeglice SCG.
BEOGRAD,27. prosinca(Hina) - Hrvatski državljani, uključujući i izbjeglice koje žive u Srbiji i Crnoj Gori, moći će na predstojećim hrvatskim predsjedničkim izborima glasovati na jednom od sedam biračkih mjesta u Srbiji i Crnoj Gori, priopćio je u ponedjeljak Komesarijat za izbjeglice SCG.

Kako se navodi u priopćenju, hrvatski državljani moći će glasovati u veleposlanstvu i konzulatu RH u Beogradu, u Novom Sadu i Somboru, Sremskoj Mitrovici i generalnom konzulatu u Subotici, te u Crnoj Gori u generalnom konzulatu u Kotoru.

U oglasu veleposlanstva RH objavljenom u ponedjeljak u dnevnim novinama u Srbiji, navedeno je da će biračka mjesta u nedjelju, 2. siječnja iduće godine, biti otvorena od sedam do 19 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙