FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Paški most zatvoren za 1. skupinu vozila

ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Dionica jadranske magistrale D8Vidikovac (Bakar)-Senj-Sveta Marija Magdalena, otvorena je samo zaosobna vozila. Zbog jakog vjetra Paški most je zatvoren za vozila I.skupine (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle),izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 19. siječnja 2005. (Hina) - Dionica jadranske magistrale D8 Vidikovac (Bakar)-Senj-Sveta Marija Magdalena, otvorena je samo za osobna vozila. Zbog jakog vjetra Paški most je zatvoren za vozila I. skupine (autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle), izvijestio je Hrvatski autoklub.

Dionica autoceste A1, Zagreb-Split, od čvora Posedarje do čvora Sveti Rok, od 20.45 sati otvorena je i za II.skupinu vozila.

Posjedovanje zimske opreme je obavezno na dionicama autocesta A1 Bosiljevo-Otočac, A4 Breznički Hum-Zagreb, A3 Ivanja Reka-Novska, na županijskim i lokalnim cestama Krapinsko-zagorske županije, te na svim državnim i županijskim cestama u Gorskom kotaru. Obavezni su lanci za teretna vozila na dionici državne ceste D42 Drežničko Selište-Poljanak-Saborsko .

Mjestimice mokrih i skliskih kolnika su još ceste u Istri, na Kvarneru, te u Dalmaciji.

Savjetuje se dodatan oprez u vožnji, zbog moguće poledice, posebice na mostovima, usjecima i prijevojima.

Na graničnom prijelazu Bajakovo je pojačan izlaz teretnih vozila, a na Maclju u oba smjera. Ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju bez duljih zadržavanja.

Trajektni promet za otok Pag na liniji Prizna-Žigljen i na liniji Brestova-Porozina za otok Cres su u prekidu. Ostali trajekti plove redovito prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙