FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Mesić najbolje rješenje za BiH

ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - "Dnevni avaz" od utorka, u prilogupod naslovom "Mesić je najbolje rješenje za BiH", prenosi izjavebrojnih političkih dužnosnika iz BiH u kojima se pozdravlja Mesićevponovni izbor za hrvatskog predsjednika.
ZAGREB, 18. siječnja 2005. (Hina) - "Dnevni avaz" od utorka, u prilogu pod naslovom "Mesić je najbolje rješenje za BiH", prenosi izjave brojnih političkih dužnosnika iz BiH u kojima se pozdravlja Mesićev ponovni izbor za hrvatskog predsjednika.

Bošnjački član Predsjedništva BiH Sulejman Tihić je rekao da Mesićeva pobjeda za BiH znači nastavak politike razvoja, unapređenja dobrosusjedskih odnosa i kontinuitet politike europskog puta Republike Hrvatske. "Predsjednik Mesić je bio prijatelj Bosne i Hercegovine kada je bilo najteže", dodao je Tihić.

Predsjednik Predsjedništva Stranke za BiH Safet Halilović ocijenio je za isti list kako je Mesić demokratsko lice Hrvatske.

"On je u presudnim trenucima rata u BiH i Hrvatskoj imao snage kazati istinu, a to je da je, između ostalog, na BiH agresija izvršena i iz Hrvatske", rekao je Halilović..

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙