FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Peticija glumaca Teatra &TD za spas svoje kazališne kuće

ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - Glumci zagrebačkog Teatra &TDizvijestili su da će se od danas do 23. siječnja u predvorju togakazališta potpisivati peticija za "spas njihove kazališne kuće" sciljem reguliranja statusa Teatra kao gradskog kazališta.
ZAGREB, 17. siječnja 2005. (Hina) - Glumci zagrebačkog Teatra &TD izvijestili su da će se od danas do 23. siječnja u predvorju toga kazališta potpisivati peticija za "spas njihove kazališne kuće" s ciljem reguliranja statusa Teatra kao gradskog kazališta.

Ansambl Teatra &TD u u današnjem je priopćenju pozvao svoje gledateljstvo da ih podrži u toj inicijativi.

Potpisi za spas svoje kuće glumci će prikupljati do 23. siječnja tijekom manifestacije "Dobrodošli u &TD, otvoren za sve". Potpisi će se također prikupljati u knjižari Profil Megastore u Bogovićevoj 7, kaže se u priopćenju.

Ansambl Teatra &TD pozvao je 11. siječnja javnost, resorne ministre, premijera i predsjednika države da spase Teatar &TD, navodeći da su doznali kako nova uprava Studentskoga centra (SC) želi ukinuti Teatar kao profesionalno kazalište, staro 40 godina.

Predsjednica Programskog vijeća studentskog centra Nataša Rajković izjavila je istoga dana, reagirajući na apel ansambla, da ni u jednom trenutku Uprava SC-a nije dovela u pitanje postojanje Teatra &TD, niti pomišljala na njegovo ukidanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙