FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TUNIS: Splitu "oskar" FIJET-a "Zlatna jabuka 2005"

ZAGREB/TUNIS, 17. siječnja 2005. (Hina) - Grad Split je dobitniksvojevrsnog turističkog oskara "Zlatna jabuka 2005" kojega dodjeljujeSvjetsko udruženje turističkih novinara i pisaca u turizmu-FIJET,odlučio je danas Izvršni odbor toga udruženja na svojoj prvoj sjedniciu novom sastavu održanoj u Tunisu.
ZAGREB/TUNIS, 17. siječnja 2005. (Hina) - Grad Split je dobitnik svojevrsnog turističkog oskara "Zlatna jabuka 2005" kojega dodjeljuje Svjetsko udruženje turističkih novinara i pisaca u turizmu-FIJET, odlučio je danas Izvršni odbor toga udruženja na svojoj prvoj sjednici u novom sastavu održanoj u Tunisu.

O tome je po završetku te sjednice iz Tunisa izvijestila novinarka Hrvatskog radija Tina Eterović Čubrilo, koja je od studenoga prošle godine izabrana za člana Izvršnog odbora FIJET-a.

Split je visoko priznanje FIJET-a "Zlatnu jabuku" dobio povodom svoje 1700. obljetnice te za posebna dostignuća u razvoju turizma i povijesno-kulturne baštine.

Konkurencija Splitu za tu su nagradu ove godine bili gradovi Marakesh u Maroku, egipatski Kurgad te izraelski Lanzerote.

"Zlatna jabuka" će Splitu biti dodijeljena potkraj travnja ove godine na posebnoj ceremoniji uoči Dana grada Sv. Dujma.

Danas FIJET okuplja više od tisuću članova iz cijelog svijeta.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙