FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 4. siječnja

ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 4. siječnja.
ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 4. siječnja.

ZAGREB - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić će održati konferenciju za novinare na kojoj će najaviti kampanju za drugi krug predsjedničkih izbora, (Hrvatsko novinarsko društvo, Perkovčeva 2, 12 sati).

ZAGREB - Predsjednička kandidatkinja Jadranka Kosor će održati konferenciju za novinare o drugom krugu predsjedničkih izbora, (HDZ, Trg žrtava fašizma 4, 11 sati).

SPLIT - Najnovije propise u nautičkom turizmu predstavit će ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta i državni tajnik za more Branko Bačić, a na konferenciji za novinare bit će predstavljena i nautička karta koju je izradilo resorno ministarstvo i Hrvatski hidrografski institut. Tu će nautičku kartu nautičari u sezoni 2005. dobiti prilikom kupnje vinjete. Također će biti predstavljen Pravilnik o brodicama i jahtama koju je u suradnji s ministarstvom izradio Hrvatski registar brodova sukladno najnovijim direktivama Europske unije, (ACI marina Split-restoran Adriatic, 11 sati).

ZAGREB - Ministarstvo unutarnjih poslova će održati konferenciju za novinare o dvije akcije "Predsjednički izbori" i "Mir i dobro" koje su u tijeku i najaviti projekte koje MUP planira ove godine pod zajedničkim imenom EU projekti, (Ravnateljstvo policije, Ilica 335, 11 sati).

ZAGREB - Komemoracija u povodu smrti uglednog novinara Jože Vlahovića bit će u Hrvatskom novinarskom društvu gdje će se kolege, prijatelji i znanci te ostali poštovatelji njegova novinarskog djela moći upisati i u knjigu žalosti, (Perkovčeva 2, 18 sati).

ZAGREB - Tribinu "Brajica na radnom mjestu" upriličuju Udruženje slijepih esperantista Hrvatske i Udruženje za unaprijeđivanje obrazovanja slijepih i slabovidnih osoba čime će ujedno obilježiti Svjetski dan brajice, 4. siječnja, na rođendan Louisa Braillea- tvorca pisma za slijepe (brajice) u Kulturno informativnom centru (KIC-u), (Preradovićeva 5, 11 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙