FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indonezija: opasnost od epidemija zasad spriječena

DŽAKARTA, 14. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Opasnost od epidemija uindonezijskoj pokrajini Aceh, opustošenoj tsunamijem od 26. prosinca,zasad je spriječena, ocijenila je u petak u Džakarti MargaretaWahlstroem, posebna koordinatorica UN-a za zemlje pogođenekatastrofom.
DŽAKARTA, 14. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Opasnost od epidemija u indonezijskoj pokrajini Aceh, opustošenoj tsunamijem od 26. prosinca, zasad je spriječena, ocijenila je u petak u Džakarti Margareta Wahlstroem, posebna koordinatorica UN-a za zemlje pogođene katastrofom.

"Zasad nema opasnosti", kazala je ona u Džakarti za novog posjeta sjeveru Sumatre, gdje je više od 110.000 osoba izgubilo život u potresu i plimnim valovima.

"Ne smijemo smanjiti oprez. Prijetnja je i dalje prisutna, tako dugo dok ljudi budu živjeli u skupinama koje ne raspolažu dobrim sanitarnim uvjetima ni dobrom pristupu njezi", izjavila je ona.

Koordinatorica UN-a ustanovila je nekoliko slučajeva rubeole, koje su otkrile ekipe i poduzele program cijepljenja protiv bolesti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙