FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Vrlici uskoro još tri punionice pitke vode

VRLIKA, 13. siječnja 2005. (Hina) - Uz dvije punionice pitke vode kojena području Vrlike uspješno rade već treću godinu, i kojima je ukupnikapacitet 15.000 litara na sat, na tom području uskoro će bitiizgrađene još tri takve punionice.
VRLIKA, 13. siječnja 2005. (Hina) - Uz dvije punionice pitke vode koje na području Vrlike uspješno rade već treću godinu, i kojima je ukupni kapacitet 15.000 litara na sat, na tom području uskoro će biti izgrađene još tri takve punionice.

Za dvije su investitori već dobili kocesije i pribavili svu potrebnu dokumentaciju, a za treću je podnijet zahtjev kojemu će biti udovoljeno, kazao je član Poglavarstva Vrlike zadužen za gospodarstvo Branko Maras.

Naglasio je kako zbog novih punionica, koje će se graditi u gospodarskoj zoni Kosore, grad planira odmah pristupiti izgradnji cjevovoda od izvora rijeke Cetine do zone u što će biti uloženo 3 milijuna kuna.

U gospodarskoj zoni Kosore, koja se ove godine proširuje za daljnjih 10 hektara, osim punionica vode ima dovoljno prostora i za druge djelatnosti i pogone.

Tako je upravo u tijeku izgradnja pogona stolarije i drugog pogona za kamenorezačke poslove.

(Hina) xbper yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙