FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu i okolici nakon blagdana pronađeno pet leševa

ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - Dan nakon Božića u polju nedalekoIvanić Grada pronađeno je tijelo mrtvog muškarca, u čijoj je kućinešto kasnije policija pronašla i leš njegove majke, izvijestila jedanas zagrebačka policija.
ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - Dan nakon Božića u polju nedaleko Ivanić Grada pronađeno je tijelo mrtvog muškarca, u čijoj je kući nešto kasnije policija pronašla i leš njegove majke, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Na tijelima majke i sina nisu zamijećeni tragovi nasilne smrti, kao ni na još tri leša koji su nakon blagdana otkriveni u Zagrebu.

Tijelo Ivana Jajčana (52) u polju na području Ivanić Grada jučer oko 14 sati pronašao je maloljetni dječak. Obavljajući očevid policija je pretražila i obiteljsku kuću preminulog. No, umjesto tragova koji bi im rasvijetlili razlog smrti, na kuhinjskom podu pronašli su leš njegove majke Slavice Jajčan (74) prekriveno s više pokrivača.

Majka i sin u kući su živjeli sami, a u policiji kažu da je Ivan bolovao od tuberkuloze i svakodnevno konzumirao veće količine alkohola, dok se njegova majka teško kretala. Pregledom nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, a mrtva tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se utvrditi točan uzrok smrti, kažu u policiji.

Još tri mrtva tijela pronađena su 26. i 27. prosinca u centru Zagreba, te u naseljima Petruševec i Gajnice.

Leš 21-godišnjeg Vladimira Mikulića pronađen je u nedjelju rano ujutro na hodniku trgovačkog centra Importanne. Tijelo na kojem nema tragova nasilja otkrio je zaposlenik centra, a uzrok smrti utvrđuje se na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Tamo je istog dana u poslijepodnevnim satima odvezeno i tijelo mrtvog beskućnika, pronađenog u nedovršenoj kući u naselju Petruševac. Osim uzroka smrti obdukcijom bi se trebao utvrditi i pokojnikov identitet.

Posljednji leš pronađen je jutros oko 7,50 sati u kući u Gajnicama, a pretpostavlja se da je 39-godišnji podstanar u iznajmljenoj sobi umro od trovanja plinom. Leš je pronašao vlasnik kuće koji je iz podstanarske sobe osjetio intenzivan miris plina, izvijestila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙