FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Zahvalnice Šuteju i Biškupiću

MOSTAR, 11. siječnja 2005. (Hina) - Ministar kulture u Vladi RepublikeHrvatske Božo Biškupić i istaknuti hrvatski dirigent maestro VjekoslavŠutej u utorak su u Mostaru dobili posebne zahvalnice za doprinoskulturnoj manifestaciji "Dani Matice hrvatske- Mostar". Ovamanifestacija će se ove godine održati sedmi put i to od 28. ožujka do16. travnja.
MOSTAR, 11. siječnja 2005. (Hina) - Ministar kulture u Vladi Republike Hrvatske Božo Biškupić i istaknuti hrvatski dirigent maestro Vjekoslav Šutej u utorak su u Mostaru dobili posebne zahvalnice za doprinos kulturnoj manifestaciji "Dani Matice hrvatske- Mostar". Ova manifestacija će se ove godine održati sedmi put i to od 28. ožujka do 16. travnja.

Ministarstvo kulture RH jedan je od pokrovitelja ove tradicionalne kulturne manifestacije, a Šutej je njen umjetnički ravnatelj.

Šutej i Biškupić su pismeno izrazili žaljenje i ispriku što zbog ranije preuzetih obveza nisu bili u mogućnosti nazočiti današnjoj svečanosti u Mostaru. Šutej je uz ostalo poručio da je Mostar zahvaljujući ovoj kulturnoj manifestaciji postao veliko kulturno središte.

Posebne zahvalnice za doprinos razvitku kulturne manifestacije "Dani Matice hrvatske Mostar" dodijeljene su i hrvatskom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću te dopredsjednicima vlade Federacije BiH Draganu Vrankiću i Gavrilu Grahovcu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙