FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petrak za besplatni javni gradski prijevoz

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Hrvatskepučke stranke (HPS) Tomislav Petrak održao je danas kratku predizbornukonferenciju za novinare u zagrebačkom tramvaju broj 17 na tramvajskomokretištu u Prečkom, a kako bi ukazao da će se, ako postanepredsjednikom zalagati za besplatni javni gradski prijevoz.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Hrvatske pučke stranke (HPS) Tomislav Petrak održao je danas kratku predizbornu konferenciju za novinare u zagrebačkom tramvaju broj 17 na tramvajskom okretištu u Prečkom, a kako bi ukazao da će se, ako postane predsjednikom zalagati za besplatni javni gradski prijevoz.

Petrak je u tramvaju rekao da on i članovi njegovog stožera umjesto ZET-ovih voznih karata, imaju iskaznice HPS-a te da tim potezom žele ukazati na potrebu besplatnog javnog gradskog prijevoza za sve, posebice tzv. malog čovjeka. Naglasio je da se i on također koristi javnim gradskim prijevozom

Inače Petrak je rekao da je zadovoljan svojom kampanjom kao i potporom svoje stranke unatoč skromnim sredstvima koja su potrošena na kampanju te da očekuje dobar rezultat.

Na upit novinara što očekuje od večerašnjeg sučeljavanja predsjedničkih kandidata na Hrvatskoj televiziji Petrak je rekao da je uvijek bio za sučeljavanje i korektan odnos.

Nisam kriv, kao ni ostali kandidati što se na prvom HTV-ovom predstavljanju predsjedničkih kandidata tzv. favoriti nisu pojavili, a vjerojatno ni danas neki glavni kandidati neće doći, rekao je Petrak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙