FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Specijalnoj bolnici za bolesti dišnog sustava djece otvorena nova Dnevna bolnica

ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - U Specijalnoj bolnici za bolestidišnog sustava djece i mladeži Zagreb danas je otvorena novouređenadnevna bolnica u čije je uređenje farmaceutska kompanija Pliva uložilaoko 350 tisuća kuna.
ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - U Specijalnoj bolnici za bolesti dišnog sustava djece i mladeži Zagreb danas je otvorena novouređena dnevna bolnica u čije je uređenje farmaceutska kompanija Pliva uložila oko 350 tisuća kuna.

Ravnatelj Boro Nogalo ističe kako je prostor većine oko 250 kvadratnih metara sada u potpunosti prilagođen djeci, uglavnom malim astmatičarima, koji u dnevnoj bolnici primaju terapiju.

"Nova dnevna bolnica sada je suvremeno uređena i opremljena televizorima i kompjuterima što će utjecati da se djeca, koja ovdje puno borave i uče primati terapiju, ugodnije osjećaju", rekao je Nogalo.

U povodu 100 godina hrvatske pedijatrije, Pliva je putem akcije "Pliva - djeci" u ovoj godini pedijatrijskim odjelima više hrvatskih bolnica donirala milijun kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙