FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon će od Abbasa tražiti suradnju

JERUZALEM, 11. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski premijerAriel Sharon najavio je da će u utorak telefonirati novoizabranompalestinskom predsjedniku Mahmudu Abasu, poželjeti mu sreću i tražitisuradnju, objavio je Izraelski radio.
JERUZALEM, 11. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Izraelski premijer Ariel Sharon najavio je da će u utorak telefonirati novoizabranom palestinskom predsjedniku Mahmudu Abasu, poželjeti mu sreću i tražiti suradnju, objavio je Izraelski radio.

Izrael je bojkotirao dugogodišnjega palestinskog čelnika Jasera Arafata kojega je optuživao za potpirivanje nasilja, ali je Abbasov izbor na mjesto njegova nasljednika pozdravio kao novu priliku za Bliski istok.

"Kanim danas razgovarati s Mahmudom Abasom... poželjeti mu sreću i izraziti želju za tijesnom suradnjom između Izraela i Palestinaca", rekao je Sharon svojem kabinetu, a prenosi radio.

"Vjerujem da ćemo se ja i Abu Mazen uskoro sastati", rekao je upotrijebivši Abbasov nadimak i dodao da će ključna prva tema biti palestinska nastojanja da se "zaustavi terorizam".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙