FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon i Peres postigli sporazum

JERUZALEM , 30. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski premijerAriel Sharon i čelnik izraelskih laburista Shimon Peres postigli su učetvrtak sporazum koji će im omogućiti da nadvladaju zadnje prepreke unastojanjima da se osnuje vlada nacionalnog jedinstva koja bi pomoglau izraelskom povlačenju iz pojasa Gaze, izvijestio je Reuters.
JERUZALEM , 30. prosinca 2004. (Hina/Reuters) - Izraelski premijer Ariel Sharon i čelnik izraelskih laburista Shimon Peres postigli su u četvrtak sporazum koji će im omogućiti da nadvladaju zadnje prepreke u nastojanjima da se osnuje vlada nacionalnog jedinstva koja bi pomogla u izraelskom povlačenju iz pojasa Gaze, izvijestio je Reuters.

Sharonov ured objavio je da će Peres biti imenovan na dužnost zamjenika premijera u kabinetu. Peres je želio biti imenovan na dužnost potpredsjednika vlade, prenosi France presse.

"Laburistički zastupnik Haim Ramon potpisao je danas sporazum prema kojemu će Shimon Peres biti imenovan na dužnost zamjenika premijera i smatrat će se najvažnijim ministrom u kabinetu, odmah nakon predsjednika vlade", kaže se u priopćenju što ga je objavio Sharonov ured.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙