FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Banja Luka: Policija intervenirala zbog isticanja hrvatskih obilježja

BANJA LUKA, 9. siječnja 2005. (Hina) - Policija Republike Srpske unedjelju je tijekom dana dva puta intervenirala zbog javnog isticanjahrvatske trobojnice sa šahovnicom u banjalučkom naselju Borik,priopćio je Centar javne sigurnosti u nedjelju.
BANJA LUKA, 9. siječnja 2005. (Hina) - Policija Republike Srpske u nedjelju je tijekom dana dva puta intervenirala zbog javnog isticanja hrvatske trobojnice sa šahovnicom u banjalučkom naselju Borik, priopćio je Centar javne sigurnosti u nedjelju.

Počinitelj ovoga, kako se navodi 'incidenta', je Banjalučanin M.J. koji je u prijepodnevnim satima na balkonu svog stana u ulici Vojvode Živojina Mišića istaknuo hrvatsku trobojnicu.

Zastavu, koju je izvjesio na Dan Republike Srpske, M.J. je uklonio nakon što su 'uznemireni građani' obavijestili policiju koja je intervenirala i sačinila službenu zabilješku.

M.J. je zastavu istaknuo i u poslijepodnevnim satima, pa je policija ponovno intervenirala. Kako se saznaje iz CJS, protiv ovog građanina 'poduzet će se zakonom predviđene mjere'.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙