FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 8 sati

ZAGREB, 9. siječnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske.
ZAGREB, 9. siječnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske.

ZAGREB - U subotu u 19,11 sati na sinjskom se području osjetio slabiji potres koji je uznemirio građane, ali nije izazvao materijalnu štetu. Potres je bio magnitude 2 po Richteru i jakosti u središtu 3 stupnja po Mercalliju. Epicentar je bio u Sinjskom polju, potvrdio je Državni geofizički zavod.

ŠIBENIK - Mlađi muškarac je u subotu navečer, prijeteći nožem, opljačkao prodavaonicu "Rose" u širem središtu Šibenika i pobjegao, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava. Nešto prije 18 sati djelomično maskirani muškarac ušao je u prodavaonicu vlasnika 33-godišnjeg Šibenčanina u ulici Matije Gupca i, prijeteći nožem, prisilio dvije zaposlenice da legnu na pod, uzeo sav novac iz blagajne i pobjegao. Policija nije navela koliko novca je ukradeno. Odmah nakon dojave o razbojništvu počela je opsežna potraga za počiniteljem, kaže se u priopćenju.

STARA DRENČINA - Dobrovoljno vatrogasno društvo Stara Drenčina kod Siska, koje slavi 123. godišnjicu osnutka, i vatrogasci Društva Petlovac iz Baranje, u subotu su navečer svoje prijateljstvo, koje je počelo na vatrogasnim natjecanjima, "zapečatili" Poveljom o prijeteljstvu i suradnji. Na prigodnoj svečanosti u Staroj Derenčini potpisali su je predsjednik domaćih vatrogasaca Igor Stepanec i predsjednik DVD-a Petlovac Ivan Pavlic. Predstavnici društava razmijenili su prigodne darove i dogovorili daljnju suradnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙