FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski Caritas pomaže stradalima u Aziji

ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski Caritas od danas pokrećekampanju za prikupljanje novčane pomoći stradalima od posljedicapotresa i plimnih valova u azijskim zemljama.
ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski Caritas od danas pokreće kampanju za prikupljanje novčane pomoći stradalima od posljedica potresa i plimnih valova u azijskim zemljama.

Prikupljenim novcem će se, uz suradnju međunarodnog Caritasa i azijskih Caritasa, pomoći žrtvama i onima koji su ostali bez ičega, priopćeno je danas iz Hrvatskog Caritasa.

Novac će se prikupljati na tri načina: pozivom na donacijski telefon 060 888920 u kojem govori predsjednik Hrvatskog Caritasa biskup Josip Mrzljak (3,66 kuna po svakom pozivu), općom uplatnicom 2340009-1100080340, poziv na broj 2712 (primatelj je Hrvatski Caritas, Kaptol 26, 10000 Zagreb) te uplatom u svim katoličkim župama u Hrvatskoj, u iduće dvije nedjelje.

U priopćenju koje je potpisao predsjednik Hrvatskog Caritasa Josip Mrzljak navodi se da Hrvatski Caritas akciju pružanja pomoći stradalima u azijskim zemljama pokreće u skladu sa svojom misijom pomaganja siromašnima i onima u potrebi, u Hrvatskoj i u svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙