FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vatrogasci Stare Derenčine i Petlovca prijateljstvo potvrdili poveljom

STARA DRENČINA, 8. siječnja 2005. (Hina) - Dobrovoljno vatrogasnodruštvo Stara Drenčina kod Siska, koje slavi 123. godišnjicu osnutka,i vatrogasci Društva Petlovac iz Baranje, večeras su svojeprijateljstvo, koje je počelo na vatrogasnim natjecanjima,"zapečatili" Poveljom o prijeteljstvu i suradnji.
STARA DRENČINA, 8. siječnja 2005. (Hina) - Dobrovoljno vatrogasno društvo Stara Drenčina kod Siska, koje slavi 123. godišnjicu osnutka, i vatrogasci Društva Petlovac iz Baranje, večeras su svoje prijateljstvo, koje je počelo na vatrogasnim natjecanjima, "zapečatili" Poveljom o prijeteljstvu i suradnji.

Na prigodnoj svečanosti u Staroj Derenčini potpisali su je predsjednik domaćih vatrogasaca Igor Stepanec i predsjednik DVD-a Petlovac Ivan Pavlic.

Stepanec je istaknuo da 82 člana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Stara Derenčina, od kojih su 19-ero djeca, četiri člana mladeži, 28 izvršujući i 31 pričuvni član, žele razmjenjivati iskustva s kolegama i prijateljima iz Petlovca.

Predsjednik DVD-a Petlovac Ivan Pavlic zahvalio se vatrogascima Stare Drenčine na inicijativi. To društvo, koje okuplja 97 članova, osnovano je 1946. godinu, a rad je obnovilo 1998. godine nakon mirne reintegracije Baranje, rekao je Pavlic.

Predstavnici društava razmijenili su prigodne darove i dogovorili daljnju suradnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙