FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: Požar u jednom skladištu kod tržnice u Dubravi

ZAGREB: Požar u jednom skladištu kod tržnice u DubraviZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - U skladištu mješovite robe kodtržnice u Dubravi prijepodne je zbog zasad neutvrđenih razloga buknuopožar koji je učinio veću štetu, priopćila je zagrebačka Policijskauprava.
ZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - U skladištu mješovite robe kod tržnice u Dubravi prijepodne je zbog zasad neutvrđenih razloga buknuo požar koji je učinio veću štetu, priopćila je zagrebačka Policijska uprava.

Po prvim procjenama policije, požar, koji su vatrogasci ugasili oko 12,30 sati, uzrokovao je veću štetu, a na mjesto događaja poslana je ekipa kriminalističke policije kako bi očevidom utvrdila uzroke požara te procijenila štetu.

Pripadnik Javne vatrogasne postrojbe javio je policiji u 11,20 sati da je u skladištu u Koledinečkoj bb u Dubravi buknuo požar.

Policija je utvrdila da je požar buknuo u dijelu skladišta kojim se koristi zagrebačka tvrtka mješovite robe "Kom Buha-Bing", veličine 420 četvornih metara, te da je vatra zahvatila veću količinu uskladištene robe, koja je znatno uništena. S tog dijela skladišta požar se proširio i na ostale dijelove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙