FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Deset poginulih u eksploziji plina u Francuskoj

MULHOUSE, 27. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Deset je osoba poginulo, 14ih je ranjeno, a "nekoliko" se još uvijek smatra nestalima nakoneksplozije koju je u nedjelju poslije podne izazvalo curenje plina ujednoj zgradi u Mulhouseu, u istočnom dijelu Francuske, javlja uponedjeljak agencija France Presse pozivajući se na izjavevatrogasaca.
MULHOUSE, 27. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Deset je osoba poginulo, 14 ih je ranjeno, a "nekoliko" se još uvijek smatra nestalima nakon eksplozije koju je u nedjelju poslije podne izazvalo curenje plina u jednoj zgradi u Mulhouseu, u istočnom dijelu Francuske, javlja u ponedjeljak agencija France Presse pozivajući se na izjave vatrogasaca.

Vatrogasci su izjavili da su tijela osam osoba mogla biti izvučena iz ruševina, dok su druga samo lokalizirana. Vatrogasci ne isključuju mogućnost da pronađu još tijela.

"Nekoliko" se osoba još uvijek smatra nestalima. Na konferenciji za novinare u nedjelju navečer vatrogasci su izjavili da nedostaje "11 do 14 stanara", ali da je moguće da oni nisu bili u zgradi u trenutku eksplozije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙