FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: Čini mi se da je policija ponovno postala stranačka

ZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednički kandidat Stjepan Mesićizjavio je danas kako mu nije poznato tko je tijekom njegovaprekjučerašnjeg posjeta Dugoj Resi sa stabla skinuo plakat HDZ-ovepredsjedničke kandidatkinje Jadranke Kosor, optužujući policiju da"postaje sve više stranačka jer sankcionira skidanje plakata s mjestana kojima je plakatiranje zabranjeno".
ZAGREB, 8. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednički kandidat Stjepan Mesić izjavio je danas kako mu nije poznato tko je tijekom njegova prekjučerašnjeg posjeta Dugoj Resi sa stabla skinuo plakat HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Jadranke Kosor, optužujući policiju da "postaje sve više stranačka jer sankcionira skidanje plakata s mjesta na kojima je plakatiranje zabranjeno".

Karlovački Županijski odbor HDZ-a jučer je, naime, priopćio da su članovi Mesićeva stožera tijekom posjeta Dugoj Resi trgali plakate Jadranke Kosor, a karlovački je HDZ izvijestio da je protiv člana Mesićeva osiguranja Perice Martinovića podignuta prekršajna prijava jer je, nakon što je uhvaćen kako skida plakate Jadranke Kosor, policiji odbio pokazati osobnu iskaznicu.

"Moji plakati su išarani raznim porukama, ali policija na to nije reagirala. S druge strane, kada netko, a ja ne znam tko, s drveta skine plakat Jadranke Kosor, policija odmah reagira, umjesto da honorira što je netko skinuo plakat s mjesta na kojem nije smio biti", rekao je Mesić novinarima, koji su ga na trešnjevačkoj tržnici u Zagrebu zamolili da prokomentira taj izgred.

"Čini mi se da je policija ponovno postala stranačka, ali to ćemo promijeniti u narednih pet godina", izjavio je.

Mesić je pred okupljenim građanima komentirao i tvrdnje da neki njegovi donatori ne posluju dobro, te da ne isplaćuju plaće.

"Možda netko od njih ne posluje najbolje, ali ja to ne mogu znati jer ne mogu ulaziti u njihovo poslovanje", rekao je, prozivajući protukandidatkinju Kosor za neobjavljivanje imena donatora njezine predizborne promidžbe.

"Ja mogu sumnjati da je novac iz Imostroja preseljen u tu kampanju, a na sumnju imam pravo jer iz HDZ-a nisu objavili ime nijedne pravne osobe koja je donirala kampanju Jadranke Kosor", rekao je.

(Hina) xibob ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙