FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Trudnica preživjela tsunami

KUALA LUMPUR, 6. siječnja 2005.(Reuters) - Indonežanka Malawati kojase od udarnog vala tsunamija spasila držeći se za palmino drvo petdana, nakon dolaska u bolnicu saznala je da je trudna 18 tjedana inosi svoje prvo dijete.
KUALA LUMPUR, 6. siječnja 2005.(Reuters) - Indonežanka Malawati koja se od udarnog vala tsunamija spasila držeći se za palmino drvo pet dana, nakon dolaska u bolnicu saznala je da je trudna 18 tjedana i nosi svoje prvo dijete.

"Vrlo sam sretna i zadovoljna", rekla je, nakon medicinskih pretraga, 25 godišnja Malawati, koja se nalazi u bolnici u sjevernom malezijskom otoku Penang, .

Kada su je valovi izbacili iz mora Malawati se uhvatila za palmu i hranila je njezinim plodovima prije no što ju je spasio malezijski tunolovac prošlog petka.

"Dva put sam zaspala, ali sam nastojala ostati budna. Vidjela sam morske pse oko mene i molila se da me ne napadnu", kazala je Malawati. Također je rekla da se još jedna žena iz njezina sela pokušala spasiti hvatanjem za drvo, no da je nakon tri dana nestala u moru.

Više od 94 tisuće Indonežana poginulo je u plimnom valu koji je 26. prosinca prošle godine pogodio provinciju Aceh u zapadnom indonežanskom arhipleagu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙