FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Oslobođenje: "Koga još zanima šef države?!"

SARAJEVO,5. siječnja(Hina) - Najvažnija vijest, nakon što su Hrvati početvrti puta birali šefa države, nije to da je Stipe Mesić dobionajviše glasova te da će mu se u drugom krugu suprotstaviti JadrankaKosor, nego da je čak 50 posto građana ignoriralo predsjedničkeizbore, piše u srijedu sarajevsko "Oslobođenje" u izvješću izZagreba.
SARAJEVO,5. siječnja(Hina) - Najvažnija vijest, nakon što su Hrvati po četvrti puta birali šefa države, nije to da je Stipe Mesić dobio najviše glasova te da će mu se u drugom krugu suprotstaviti Jadranka Kosor, nego da je čak 50 posto građana ignoriralo predsjedničke izbore, piše u srijedu sarajevsko "Oslobođenje" u izvješću iz Zagreba.

"Većina ovdašnjih (hrvatskih) analitičara za ovako loš odaziv ponajviše optužuje Mesićeve glasače koji su, navodno, bili presigurni u pobjedu svog favorita te su prvu nedjelju u 2005. godini odlučili provesti liječeći novogodišnji mamurluk. Čini se, međutim, kako je više od toga utjecala činjenica - potvrđena u iznimno kratkoj dvotjednoj kampanji - kako se i nije imalo što birati", piše ovaj list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙