FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "Dnevni list" - izborna prijevara zbog glasova iz BiH

SARAJEVO,4. siječnja 2005.(Hina) - Predsjednički izbori u susjednojHrvatskoj na samom su početku ocijenjeni kao najmirniji i bez problemano sudeći prema najnovijim zbivanjima prerastaju u istinski skandal,piše u utorak mostarski "Dnevni list" u tekstu pod naslovom "Izbornaprijevara u BiH".
SARAJEVO,4. siječnja 2005.(Hina) - Predsjednički izbori u susjednoj Hrvatskoj na samom su početku ocijenjeni kao najmirniji i bez problema no sudeći prema najnovijim zbivanjima prerastaju u istinski skandal, piše u utorak mostarski "Dnevni list" u tekstu pod naslovom "Izborna prijevara u BiH".

List navodi kako su četiri predsjednička kandidata izrazila sumnju u regularnost izbora a Boris Mikšić je ocijenio kako je prijevara počinjena u Hercegovini odnosno na području Mostara.

"Isključiv u svojoj odluci u traženju poništenja predsjedničkih izbora Mikšić je biračima u BiH koji su za njega glasovali poručio da, ukoliko dođe do drugog kruga, ne daju svoj glas niti jednom od dvaju preostalih kandidata jer je, kako je naglasio, to važno za budućnost Hrvataske. Ostat ću na političkoj sceni Hrvatske i naći načina da podržim svoje birače te na taj način ostvarim ono što svi želimo a to je država Hrvatska kao jedna od najuspješnijih regija na svijetu", prenosi "Dnevni list" Mikšićeve riječi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙