FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "Dnevni avaz" o predsjedničkim izborima

SARAJEVO,4. siječnja(Hina) - Predsjednički kandidati Stjepan Mesić iJadranka Kosor s najviše osvojenih glasova ušli su u drugi krug izboraza predsjednika Republike Hrvatske, piše u utorak sarajevski "Dnevniavaz" u članku u kojemu se sugerira kako će Mesić vjerojatno bitikonačnim pobjednikom.
SARAJEVO,4. siječnja(Hina) - Predsjednički kandidati Stjepan Mesić i Jadranka Kosor s najviše osvojenih glasova ušli su u drugi krug izbora za predsjednika Republike Hrvatske, piše u utorak sarajevski "Dnevni avaz" u članku u kojemu se sugerira kako će Mesić vjerojatno biti konačnim pobjednikom.

"Što je rekao to je i učinio. Hrvatska je iz predsjedničke vladavine ušla u euro parlamentarne demokracije i uz veliko zalaganje predsjednika Mesića nalazi se na pragu Europske unije", navodi ovaj list ističući pri tom kako je Mesić osoba koja uživa velike simpatije i među građanima BiH jer se nikada nije prestao zalagati za suverenost te zemlje.

"Mesića, čovjeka koji se na mjestu predsjednika Hrvatske nalazi već četiri godine, od osvajanja drugog mandata dijelila je, kako su to živopisno prenijeli talijanski listovi, 'šaka glasova'. Sudeći prema analizama ali i velikoj prednosti koju je ostvario u prvom krugu, građani Hrvatske iznova će mu pokloniti povjerenje".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙