FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Berlusconi obećao da neće tužiti svojeg napadača

RIM, 4. siječnja 2005. (Hina/AR) - Talijanski premijer SilvioBerlusconi telefonirao je u utorak svojem napadaču Robertu Dal Boscuiz Modene nakon što je primio njegovo pismo isprike zbog toga što jena Silvestrovo na premijera bacio tronožac za fotoaparat. Berlusconije obećao da neće podići tužbu protiv mladog zidara.
RIM, 4. siječnja 2005. (Hina/AR) - Talijanski premijer Silvio Berlusconi telefonirao je u utorak svojem napadaču Robertu Dal Boscu iz Modene nakon što je primio njegovo pismo isprike zbog toga što je na Silvestrovo na premijera bacio tronožac za fotoaparat. Berlusconi je obećao da neće podići tužbu protiv mladog zidara.

Na taj način Berlusconi je pokušao smiriti polemike koje su užarile talijansku političku pozornicu. Prema informacijama koje su došle do novinara, Berlusconi i Dal Bosco su razgovarali uljudno, a onda je u jednom trenutku mladić dao telefonsku slušalicu majci.

"Budite bez brige, gospođo. Neću pokrenuti nikakvu tužbu protiv Vašega sina. Za mene je slučaj zaključen", rekao je navodno Berlusconi majci svojeg napadača.

Berlusconi je zatim pozvao Dal Bosca na sastanak u Rim. Dal Bosco je stalkom za fotoaparat lakše ozlijedio Berlusconija na rimskom Trgu Navona. Odmah je bio uhićen i zatvoren, ali je nakon dva dana pušten.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙