FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rudić odabrao igrače za kvalifikacije

ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Izbornik Hrvatske vaterpolskereprezentacije Ratko Rudić odabrao je, poslije kratkotrajnih pripremau Šibeniku, trinaestoricu igrača koji će od 4. do 9. siječnja 2005. nakvalifikacijskom turniru u Italiji pokušati izboriti plasman naSvjetsko prvenstvo u Montrealu.
ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije Ratko Rudić odabrao je, poslije kratkotrajnih priprema u Šibeniku, trinaestoricu igrača koji će od 4. do 9. siječnja 2005. na kvalifikacijskom turniru u Italiji pokušati izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Montrealu.

Na Rudićevom popisu su vratari Goran Volarević i Josip Pavić te igrači: Damir Burić, Tihomil Vranješ, Miho Bošković, Teo Đogaš, Adrija Komadina, Boris Pavlović, Danijel Premuš, Nikola Franković, Tomislav Primorac, Igor Hinić i Frano Karač.

U Italiji će hrvatski vaterpolisti igrati u skupini s Rumunjskom, Slovačkom i Bjelorusijom. U drugoj skupini igrat će Italija, Češka, Nizozemska i Francuska, a u Montreal će otputovati tri prvoplasirane reprezentacije.

Na put će krenuti i izbornik Ratko Rudić s pomoćnicima Miloradom Damjanićem i Ivanom Asićem, a s reprezentativcima će putovati i glavni tajnik HVS Aleksandar Černi, liječnik Željko Bumber i maser Eduard Jinek.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙