FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: od 12 sati redovit promet na pruzi Zagreb - Savski Marof

ZAGREB, 4. siječnja 2005. (Hina) - U 12 sati ponovno je uspostavljenredovit željeznički promet na oba kolosijeka pruge Zagreb - SavskiMarof, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).
ZAGREB, 4. siječnja 2005. (Hina) - U 12 sati ponovno je uspostavljen redovit željeznički promet na oba kolosijeka pruge Zagreb - Savski Marof, izvijestile su Hrvatske željeznice (HŽ).

Svi vlakovi vozit će po voznome redu 2004./2005. koji je na snagu stupio 12. prosinca 2004. Naime, završila je prva faza radova na popravku mosta, što je omogućilo uspostavu redovita željezničkog prometa. Radovi na mostu se nastavljaju.

Na pruzi Zagreb - Savski Marof između kolodvora u Podsusedu Tvornice i Zaprešiću 2. prosinca 2004. u 19,25 sati iskliznućem pomoćnog vlaka s dizalicom polomljeno je šest stupova kontaktne mreže, oštećeno 200 metara voznog voda i most. Zbog toga je privremeno bio prekinut željeznički promet na dionici pruge od Zaprešića do Podsuseda, a putnici su prevoženi autobusima ili su prelazili na ZET-ove autobuse, broj kojih se u prometu povećao. Promet po jednom kolosijeku uspostavljen je u petak, 3. prosinca u 16,25 sati.

Zbog iskliznuća vlaka znatno je poremećen željeznički promet, a prigradski vlakovi vozili su po privremenu voznom redu i nisu stajali na svim postajama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙