FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adidas očekuje snažan rast prodaje u Kini

HERZOGENAURACH, 3. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Predsjednik upravenjemačkog proizvođača sportske odjeće Adidas izjavio je da očekujesnažan rast prodaje njegovih brandova u Kini pred Olimpijske igre uPekingu 2008.
HERZOGENAURACH, 3. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Predsjednik uprave njemačkog proizvođača sportske odjeće Adidas izjavio je da očekuje snažan rast prodaje njegovih brandova u Kini pred Olimpijske igre u Pekingu 2008.

"U Aziji za četiri godine ostvarivat ćemo promet u visini dvije milijarde eura", kazao je Herbert Hainer.

Hainer je kazao da je dobit Adidasa u Kini udvostručena u 2004. na više od 100 milijuna eura, a dobru poslovnu 2005. drugi najveći svjetski proizvođač sportske odjeće očekuje i u Kini i Japanu.

"Što se tiče naših pojedinačnih tržišta, Kina i Japan drže drugo i treće mjesto iza Sjedinjenih Država", kazao je Hainer.

Adidas se nada i rastu prometa u SAD-u između tri i pet posto u 2005., dodao je Hainer, napominjući međutim da je prodaja u Europi razočaravajuća. "Tamo nema iskre", kazao je, iako dodaje da bi Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj 2006. moglo oživjeti prodaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙