FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đapić Leticu i dalje želi u HSP-ovu klubu zastupnika

ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSP-a Anto Đapić izjavioje večeras da Slavena Leticu i dalje želi vidjeti u HSP-ovuzastupničkom klubu u Hrvatskom saboru.
ZAGREB, 3. siječnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSP-a Anto Đapić izjavio je večeras da Slavena Leticu i dalje želi vidjeti u HSP-ovu zastupničkom klubu u Hrvatskom saboru.

"Nikome ne prigovaram, poslije bitke lako je biti general", izjavio je Đapić, nakon objave izbornih rezultata, koji su pokazali da je Letica, nezavisni kandidat s potporom HSP-a, dobio svega 2,6 posto glasova birača.

Đapić je uvjeren da je Letičinom lošem izbornom rezultatu pridonijela i činjenica da uz njegovo ime na izbornoj listi nije pisalo da ga je podupirao HSP, o čemu je, kaže, odlučio sam Letica.

Letica, koji je nakon prvih rezultata HSP optužio da je u organizacijskom smislu "polukonspirativna organizacija" poslije ponoći je kazao kako "sve treba prespavati", dodajući da će o daljoj suradnji s HSP-om odlučiti u naknadnim razgovorima s čelnicima stranke.

Koga će podržati u drugom krugu predsjedničkih izbora HSP-ovo predsjedništvo odlučit će na sjednici 4. siječnja, a tom će se stavu najvjerojatnije prikloniti i Letica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙